Πληροφορίες για μη Εταιρικούς Πελάτες

Αν δεν είστε Εταιρικός Πελάτης της ACS και θέλετε να αποκτήσετε το λογισμικό του ACS Connect, έχετε τις εξής δύο δυνατότητες:

A.   Δοκιμαστική Λειτουργία: Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ACS Connect στον υπολογιστή σας και να επιλέξετε τη χρήσηdemo κωδικών, ώστε να έχετε μια γρήγορη ‘γνωριμία' με το πρόγραμμα και τη δημιουργία/παρακολούθηση «50 εικονικών» αποστολών για να δείτε πόσο απλά λειτουργεί η εφαρμογή.


Για να προχωρήσετε με την εγκατάσταση, απλά κάνετε κλικ εδώ (αρχείο msi) και στη συνέχεια:
1.  Επιλέξετε Εκτέλεση (Run) και ακολουθήστε τον οδηγό εγκατάστασης (wizard), πατώντας Next σε κάθε οθόνη.
2.  Στο τέλος της εγκατάστασης, θα βρείτε στην Επιφάνεια Εργασίας του υπολογιστή σας (Desktop) ένα εικονίδιο με την ονομασία "ACS Connect".
3.  Επιλέξτε το εικονίδιο με διπλό κλικ, για να ανοίξετε την εφαρμογή, και εισάγετε τη λέξη demo σε όλα τα πεδία της οθόνης Registration.

Εναλλακτικά, κι αν δεν επιθυμείτε εγκατάσταση εφαρμογών στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σας, μπορείτε επιλέξτε ACS Web Connect, για κάνετε χρήση της εφαρμογής μέσω διαδικτύου. Ενημερωθείτε για την Web εφαρμογή του ACS Connect επιλέγοντας εδώ.

Η εφαρμογή σας παρέχει τις ίδιες δυνατότητες ανεξαρτήτως της επιλογής σας.

Για να διαβάσετε τις αναλυτικές ‘Οδηγίες Εγκατάστασης' καθώς και το πλήρες εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής, κάνετε κλικ εδώ.

B.   Κανονική Λειτουργία: Για να μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής απευθείας με κανονικούς κωδικούς λειτουργίας για τη δημιουργία και παρακολούθηση κανονικών αποστολών χωρίς περιορισμούς - σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1ο: Να ζητήσετε από την ACS έκδοση επί πιστώσει κωδικού (με μηνιαία τιμολόγηση), κάνετε κλικ εδώ  για να μας αποστείλετε τα στοιχεία σας online.

Βήμα 2ο:   Να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε την σχετική ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ / ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ / ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ACSCONNECT η οποία θα σας δοθεί μαζί με την έγγραφη οικονομική προσφορά συνεργασίας με την ACS.

Έχοντας στείλει το έντυπο αυτό με την υπογραφή και την εταιρική σας σφραγίδα στην ACS, θα σας κοινοποιήσουμε στο e-mail σας και τους μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης που χρειάζεστε για την εφαρμογή.