Πληροφορίες για Εταιρικούς Πελάτες

Αν είστε ήδη Εταιρικός Πελάτης ACS (με κωδικό επί πιστώσει και μηνιαία αποστολή τιμολογίων), απλά κάνετε κλικ εδώ (αρχείο msi) για να κατεβάσετε την εφαρμογή ACS Connect στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια:

1.  Επιλέξετε Εκτέλεση (Run) και ακολουθήστε τον οδηγό εγκατάστασης (wizard), πατώντας Next σε κάθε οθόνη.
2.  Στο τέλος της εγκατάστασης, θα βρείτε στην Επιφάνεια Εργασίας του υπολογιστή σας (Desktop) ένα εικονίδιο με την ονομασία "ACS Connect".
3.  Επιλέξτε το εικονίδιο με διπλό κλικ, για να ανοίξετε την εφαρμογή. 

 

Εναλλακτικά, κι αν δεν επιθυμείτε εγκατάσταση εφαρμογών στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας……………. για χρήση της εφαρμογής μέσω διαδικτύου.

Η εφαρμογή σας παρέχει τις ίδιες δυνατότητες ανεξαρτήτως της επιλογής σας.

 

Για να διαβάσετε τις αναλυτικές ‘Οδηγίες Εγκατάστασης' καθώς και το πλήρες εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής, κάνετε κλικ εδώ ( PDF).

Όταν ανοίξετε για πρώτη φορά την εφαρμογή, έχετε τις εξής 2 δυνατότητες (περιγράφονται αναλυτικότερα και στο άνω αρχείο pdf):

·           Δοκιμαστική Λειτουργία: Mπορείτε να επιλέξετε τη χρήση demo κωδικών, ώστε να έχετε μια γρήγορη ‘γνωριμία' με το πρόγραμμα και τη δημιουργία/παρακολούθηση «50 εικονικών» αποστολών για να δείτε πόσο απλά λειτουργεί η εφαρμογή (αφού έχετε ολοκληρώσει την εγκατάσταση, εισάγετε τη λέξη demoσε όλα τα πεδία της οθόνης Registration).

·           Κανονική Λειτουργία: Μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής με κανονικούς κωδικούς λειτουργίας για τη δημιουργία και παρακολούθηση κανονικών αποστολών χωρίς περιορισμούς. Αν σας έχουν σταλεί ήδη οι online κωδικοί πρόσβασης για εισάγετε τους όταν σας ζητηθεί.

Αν δεν έχετε ακόμα online κωδικούς, κάνετε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το έντυπο Αίτηση-Σύμβαση Άδειας Εγκατάστασης Χρήσης ACS Connectσε μορφή pdf και να μας το αποστείλετε με υπογραφή και σφραγίδα (προς Τμήμα Πωλήσεων ACS, Π.Ράλλη 45, 17778 Ταύρος) ώστε να προχωρήσουμε στην ενεργοποίηση και την αποστολή των κωδικών στο e-mail σας.

Υποστήριξη Πελατών ACS Connect
Τηλ.:  +30-210/8190000  
E-mail: info@acscourier.gr